Reserveren De Olijfgaard

Prijzen

Leuk dat u overweegt te reserveren. U kunt altijd contact opnemen voor vragen of meer informatie.
De gegeven prijzen zijn per dag of per week bij een bezetting met maximaal 5 personen. 

De prijs is inclusief:

 • Wekelijks schoon bedlinnen, handdoeken en keukendoeken
 • Elektriciteit, water en gas
 • Kachelhout voor in de wintermaanden

  De prijs is exclusief:

  • Strandlakens – deze graag zelf meebrengen
  • De schoonmaak kosten zijn € 75,00

  Prijzen 

  Januari, Februari, Maart €  100,00 per dag € 700,00 per week
  April, Mei, Juni € 125,00 per dag € 875,00 per week
  Juli, Augustus € 125,00 per dag € 875,00 per week
  September, Oktober € 125,00 per dag € 875,00 per week
  November, December €   100,00 per dag € 700,00 per week

  Huisdieren op aanvraag. Graag wel zelf honden/poezenmand etc. meenemen. Het is niet toegestaan de dieren in/op de bedden/meubels te laten liggen. Wij vragen een borgsom van € 100,00 voor eventuele extra schoonmaakkosten en/of beschadigingen aan huis en/of tuin.

  Aankomstdag en Verblijfsduur

  De minimale verblijfsduur is een week.
  We werken niet met een vaste wisseldag om gasten de kans te geven gunstige tickets te boeken.
  We houden natuurlijk wel rekening met de vertrekdatum van voorgaande gasten en de aankomstdatum van aansluitende gasten.
  Aankomsttijd is na 17.00 uur en vertrek is voor 10.00 uur

  Definitief Boeken

  Wij vragen om een aanbetaling van 50% van de huursom.
  Na ontvangst van de getekende huurovereenkomst en de bijschrijving van de 50% aanbetaling op de opgegeven bankrekening, is de boeking definitief. Per omgaande wordt de boekingsbevestiging en de routebeschrijving per mail toegestuurd.
  Het restbedrag dient uiterlijk 8 weken (56 dagen) voor aankomst bijgeschreven te zijn op de opgegeven bankrekening. Graag een berichtje wanneer een betaling is verricht zodat we snel kunnen reageren.
  Bij reserveringen minder dan 8 weken (56 dagen) voor datum van aankomst, dient de volledige huursom direct te worden voldaan. De boeking is in dit geval pas definitief zodra het gehele bedrag op de opgegeven bankrekening is bijgeschreven.

  Annuleren

  Wij hanteren geen standaard annuleringsregeling. Ons is gebleken dat gasten soms vanwege onvoorziene omstandigheden willen annuleren. Dat is vervelend voor beide partijen.
  Wij raden onze gasten daarom dringend aan zelf een

  Annulering en/of Reisverzekering

  af te sluiten voor voorkomende gevallen!
  U bent namelijk wel verplicht de volledige huursom te voldoen, ook bij een wijziging waardoor het verblijf korter wordt.

  Mocht er van een annulering sprake zijn en wordt er door nieuwe huurders geboekt over exact dezelfde periode, dan storten wij natuurlijk voor die periode het geld terug na aftrek van door ons gemaakte administratiekosten. De kosten voor eventuele niet opnieuw verhuurde dagen, worden niet teruggestort. U kunt natuurlijk ook zelf nieuwe huurders aandragen!

  Aankomst en Sleutels

  Twee weken voor aankomst, nemen wij opnieuw per mail contact op voor actuele gegevens zoals telefoonnummers, samenstelling gezelschap, aankomstgegevens etc. We sturen dan ook een lijstje mee van wat al aanwezig is zoals kruiden etc. En misschien zijn er nog vragen…?

  Op de dag van aankomst verwelkomen we onze gasten in ieder geval persoonlijk. Zodat we kennis kunnen maken, de sleutels kunnen overhandigen en onze gasten een beetje wegwijs te maken in het huis en de omgeving!